Winkelwagen »

0 artikelen | €0,00

Hatsan

Hatsan

HATSAN KOPEN DOE JE NATUURLIJK BIJ INDOORSHOOTING NOORDHAGHE

HATSAN is een van de zelfvoorzienende fabrieken van de wereld in de vuurwapenindustrie. De productie binnen de grens van HATSAN omvat, bewerking van hout, bewerking van metalen onderdelen, warmtebehandeling, coiling, afwerking zoals honen, verschillende soorten chemische plating & bluing, spuitgieten, metaalinjectie, matrijzenbouw, lassen, graveren, vaten boren & vatfabricage, lasermarkeren, lasergraveren op hout en metalen onderdelen, camouflagecoating, assemblage, testen van kwaliteitsborging, testopnames, enz. HATSAN is de enige geautoriseerde verwerker van Mossy Oak die patronen van Mossy Oak in Turkije camoufleert. Alleen grondstof komt naar HATSAN en het eindproduct is het hoogwaardige en duurzame product. Grondstoffen die in HATSAN worden gebruikt, zijn van zeer hoge kwaliteit, zoals Turkse walnoot en staal van zeer hoge kwaliteit.

HATSAN heeft een zeer gevestigde productieruimte van 35.000 m², 650 werknemers en een machinepark van in totaal 500 machines, waaronder hightech computernumerieke gestuurde machines. HATSAN is de unieke fabrikant van luchtpistolen en de bekendste jachtgeweerfabrikant van Turkije sinds 1976.

In de ontwerp- en engineeringfase van de productie wordt het nieuwste 3D-CAD-systeem gebruikt. Alle individuele synthetische onderdelen, metalen onderdelen en samenstellingen worden geanalyseerd via CAE-software, zodat kostenbesparingen en duurzaamheid worden verhoogd. Dankzij CNC-machines met maximaal 5 assen worden alle werkstukken door de CAM-software bewerkt.

HATSAN heeft het ISO 9001-certificaat en de ISO 9001-vereisten worden strikt gevolgd in alle stappen van productie en assemblage

HATSAN werd zeer beroemd in de wereld met zijn producten van hoge kwaliteit en zeer concurrerende prijzen. HATSAN is een exportgerichte fabriek en exporteert 95% van zijn producten naar meer dan 90 landen over de hele wereld. HATSAN-producten met hun zeer goede kwaliteit en concurrerende prijzen worden over de hele wereld zeer goed geaccepteerd. Hatsan heeft voldoende mogelijkheden en achtergrond om elk type pistool in huis te produceren.
 

De luchtwapens van Hatsan kunt u gemakkelijk online kopen bij ons op de webshop. Het enige wat u nodig heeft voor het aanschaffen van een luchtwapen van Hatsan is een bewijs dat u 18 jaar of ouder bent. Voor vragen of advies op maat kunt u te allen tijde met één van onze specialisten contact opnemen.


Bij Noordhaghe vindt u niet alleen wapens van Hatsan, maar ook luchtdrukwapens van de  merken als Gamo en Crosman zijn echte aanraders! 


Het grote voordeel van het kopen bij Noordhaghe is de mogelijkheid om zowel online producten aan te schaffen als in de winkel. Wij hebben een zeer ruime keuze met alles wat te maken heeft met de schietsport waaronder vuurwapens, luchtdrukwapens en gebruikte vuurwapens.