Winkelwagen »

0 artikelen | €0,00

Gamo

Gamo

Gamo staat al meer dan 60 jaar wereldwijd bekend als fabrikant en leverancier van luchtdruk kogels (Gamo pellets) en luchtbuksen. Door middel van de hoge kwaliteit en prestaties van hun producten heeft Gamo internationale erkenning gekregen.

Op dit moment is Gamo een van de grootste fabrikanten van luchtdrukwapens in Europa en Noordhaghe heeft daarom een uitgebreid assortiment samengesteld van deze kwalitatief hoge buksen en pistolen.

Gamo onderscheidt zich voornamelijk van andere merken door de constante innovatie van hun perslucht. De Gamo luchtbuks is daarmee een stuk stabieler en is zeer aantrekkelijk op de markt wegens de scherpe prijzen en fijne technologie.

De luchtwapens van Gamo kunt u gemakkelijk online kopen bij ons op de webshop. Het enige wat u nodig heeft voor het aanschaffen van een luchtwapen van Gamo is een bewijs dat u 18 jaar of ouder bent. Voor vragen of advies op maat kunt u te allen tijde met één van onze specialisten contact opnemen.

Bij Noordhaghe vindt u niet alleen wapens van Gamo maar ook luchtdrukwapens van de  merken als hatsan en Crosman zijn echte aanraders! 

Het grote voordeel van het kopen bij Noordhaghe is de mogelijkheid om zowel online producten aan te schaffen als in de winkel. Wij hebben een zeer ruime keuze met alles wat te maken heeft met de schietsport waaronder vuurwapens, luchtdrukwapens en gebruikte vuurwapens.