Winkelwagen »

0 artikelen | €0,00

Diana

Diana

DIANA luchtbuks kopen, Dat doe je bij Noordhaghe

Al voor meer dan 125 jaar staat de naam DIANA voor perfectie. Als u een DIANA luchtdruk wapen wilt kopen , weet dat al meer dan 10 miljoen mensen is meer dan 80 landen u voorgingen.
En DIANA maakt voor elke luchtdruk schutter wat. of u nu een knikloop op onderspanner wilt. Een zijspanner, CO2 en natuurlijk ook PCP wapens.
En natuurlijk kent iedereen het model 30, Hier beter bekend als een kermisbuks. Die nog steeds door diana wordt gemaakt onder de naam DIANA Oktoberfestgeweer.

De luchtwapens van DIANA kunt u gemakkelijk online kopen bij ons op de webshop. Het enige wat u nodig heeft voor het aanschaffen van een luchtwapen van DIANA is een bewijs dat u 18 jaar of ouder bent. Voor vragen of advies op maat kunt u te allen tijde met één van onze specialisten contact opnemen.

Bij Noordhaghe vindt u niet alleen geweren of pistolen van DIANA maar ook luchtdrukwapens van b.v. Weihrauch

Het grote voordeel van het kopen bij Noordhaghe is de mogelijkheid om zowel online producten aan te schaffen als in de winkel. Wij hebben een zeer ruime keuze met alles wat te maken heeft met de schietsport waaronder vuurwapens, luchtdrukwapens en gebruikte vuurwapens.