Winkelwagen »

0 artikelen | €0,00

Munitie

Kogels kopen

Kogels nodig? Bij Noordhaghe bieden wij een breed assortiment van kogels aan. Zo bestaan onze kogels uit verschillende kalibers ook de materialen van de kogels zijn verschillend zo heb je ijzeren en stalen kogels en je hebt verschillende patronen voor je kogels. De 1 is voor korte afstand bedoeld en de ander voor lange afstanden. Zo zit er ook verschil in de vormen van de kogel dat bedoeld is voor waar je op gaat schieten. Heb jij geen idee welke kogel of andere geweer munitie geschikt is voor jouw wapen? Bij Noordhaghe helpen we je graag!

Winchester Munitie

Winchester Munitie

Winchester is "The American Legend"

Bekijken »

Wij verkopen ook knalpatronen voor start revolvers.

Bekijken »
Magtech Munitie

Magtech Munitie

Magtech is één van de grootste munitiefabrikanten ter wereld en maakt producten van absolute topkwaliteit!

Bekijken »

9 mm kogel

De 9 mm kogels die wij verkopen dat is luchtdruk munitie voor zware pcp buksen wat voor afstanden van 100 meter of meer mee wordt geschoten. Zo hebben we de 9 mm kogels van H&N grizzly, en 2 verschillende kogels van JSB. De JSB predator polymag 9 mm is een kogel dat een holle kop heeft en gecombineerd is met een scherpe polymeer punt voor jacht op klein wild.

 

Soorten kogels

De kogels die we in ons assortiment aanbieden zijn luchtdruk kogels van verschillende merken en in verschillende kalibers en vormen, ook hebben we munitie van verschillende merken voor handvuurwapens, revolvers en geweren. Bij Noordhaghe heb je keuze uit een groot assortiment aan kogels of kogelpunten voor het wapen waar jij mee schiet.